20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Februar 22, 2022 0 Von admin

Το Holi είναι ένα φεστιβάλ που γιορτάζεται σε όλη την Ινδία τον Απρίλιο. Είναι μια ανοιξιάτικη γιορτή, γεμάτη χρώμα και χαρά. Αλλά μερικές φορές, μπορεί να είναι δύσκολο να ενθουσιάσετε τα παιδιά σας με το Holi όταν δεν είναι αρκετά μεγάλα για να το εκτιμήσουν πλήρως.

Γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα παιδιά ασχολούνται με τα παιχνίδια. Ως γονείς, τείνουμε να είμαστε δύσπιστοι σχετικά με την καταλληλότητα αυτών των παιχνιδιών για την ηλικία. Αλλά πώς μπορείτε να αρνηθείτε τη μεγάλη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που αποκομίζουν τα παιδιά παίζοντας αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια; Ακολουθεί μια λίστα με ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά που θα τα διασκεδάσουν ενώ ταυτόχρονα θα τα απασχολήσουν.

Εδώ είναι μια λίστα με ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi που μπορείτε να παίξετε αυτό το Holi

νέος
Πιστοποίηση Fssai 100 Organic 1

Γνωρίζετε ότι σε ορισμένα μέρη της Ινδίας, οι άνθρωποι παίζουν πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του Holi;  Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν τα παιδιά.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι από το Popxo, περιλαμβάνει το να βρέχεσαι! Οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν μια κούπα με τρύπες στη βάση πάνω από το κεφάλι του/της και να γεμίσουν τον κάδο εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου. Όποιος γεμίσει πρώτος τον κάδο είναι ο νικητής.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Αυτό το παιχνίδι από το Kitty Groups online είναι πολύ ενδιαφέρον και πρέπει να φυσήξετε πολλά μπαλόνια νερού σχεδόν ίδια με τον αριθμό των καλεσμένων που περιμένετε. Από αυτά τα εκατοντάδες μπαλόνια θα βάλετε νομίσματα σε 5 μπαλόνια. Τώρα κρατήστε όλα τα μπαλόνια νερού σε πολλές μεγάλες μπανιέρες γύρω από το έδαφος και ζητήστε από όλους να φωτογραφίσουν ένα μπαλόνι. Όταν ο οικοδεσπότης σφυρίζει, ο καθένας θα σπάσει το μπαλόνι νερού στο μέτωπό του. Οι τυχεροί που θα βγάλουν τα νομίσματα από το μπαλόνι θα είναι ο νικητής. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε κάποιο μικρό νόμισμα που δεν είναι εύκολα ορατό στα χρωματιστά μπαλόνια νερού.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Αυτή η ιδέα του παιχνιδιού Holi „Rainbow Rain Dance“ από το Parenting firstcry θα ήταν σίγουρα μια επιτυχία μεταξύ των νέων. Ο χώρος πρέπει να είναι ένας ανοιχτός χώρος όπως ένας υπαίθριος κήπος ή η βεράντα του κτιρίου σας. Κάντε την περιοχή ασφαλή, αφαιρώντας τα έπιπλα και τα φυτά της βεράντας σας και διασφαλίζοντας ότι η περιοχή είναι ασφαλής με όρια. Παίξτε τα καλύτερα ειδικά τραγούδια Holi στο παρασκήνιο και είστε έτοιμοι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εργαλεία όπως π.χ πιτσκαρης (νεροπίστολα), κουβάδες, ποτήρια, πλαστικά ποτήρια, ψεκαστήρες, λάστιχο κήπου και φουσκωτές πισίνες ή ακόμα και κρεμάστε κεφαλές ντους γύρω από το χώρο του πάρτι. Ξεκινήστε το χορό της βροχής και επιτρέψτε στα παιδιά σας να ρίξουν και να πιτσιλίσουν νερό το ένα πάνω στο άλλο όσο ικανοποιεί την καρδιά τους. Ωστόσο, επιβλέπετε στενά και ακολουθείτε ορισμένους κανόνες ασφαλείας.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γεμάτο νερό για τα μικρά σας από τη Mommyinme! Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει το όπλο νερού όταν πρόκειται για Holi! Ας εγγυηθούμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε το Οργανικά ή λουλουδάτα χρώματα, είναι ασφαλή για τα παιδιά, εμάς και ακόμη και για το περιβάλλον. Επιτρέψτε στα παιδιά να διασκεδάσουν ακατάστατα με πολύχρωμο νερό χρησιμοποιώντας πιστόλια νερού σε έναν κήπο ή έναν ανοιχτό χώρο. Συμμετέχετε ως οικογένεια, εμπλέξτε παιδιά και άλλους από τη γειτονιά για να διασκεδάσετε. Μπορείτε να προγραμματίσετε λίγα παιχνίδια και διαγωνισμούς για παιδιά, τα οποία είναι εξίσου εκπληκτικά και για τους ενήλικες

  • Ανάψτε τα κεριά που είναι τοποθετημένα στο τραπέζι με οριζόντιο τρόπο. Τα παιδιά πρέπει να φυσούν τα κεριά με πιστόλι νερού. Προσδιορίστε την απόσταση και το χρονικό όριο, για περισσότερη διασκέδαση και οργή.
  • Μοιράστε τα πιστόλια νερού σε όλα τα παιδιά και αφήστε τα να τρέχουν το ένα πίσω από το άλλο, βρέχοντας όλα. Πιστέψτε με, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό το τρελό παιχνίδι.
  • Φτιάξτε ένα βελάκι από σανίδα αφρού και τοποθετήστε το σε σταθερή θέση. Γεμίστε τα μπουκάλια ή τους κάδους με αραιωμένα χρώματα και μετά ξεκινήστε το βάψιμο με το πιστόλι νερού πάνω από το βέλος. Μια λιγότερο ακατάστατη δουλειά, αλλά τα παιδιά θα απολαύσουν αυτή τη ζωγραφική με βελάκια με τα νεροπίστολά τους.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Σε ποιον δεν θα άρεσε αυτό το συννεφάκι από το Mommyinme; Είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα μεγάλο δοχείο με διάλυμα φυσαλίδων σαπουνιού και φυσητήρα. Τα παιδιά μπορούν εύκολα να γεμίσουν τα bubble shooters τους και να ετοιμαστούν για μερικά διασκεδαστικά παιχνίδια.

  • Φυσήξτε τις φυσαλίδες και ζητήστε από τα παιδιά να σκάσουν τις φυσαλίδες, όχι όχι με τα χέρια. Για διασκέδαση, ζητήστε τους να σκάσουν χρησιμοποιώντας το κεφάλι, τους αγκώνες, τα γόνατά τους και ούτω καθεξής. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό.
  • Φυσήξτε τις φυσαλίδες, τρέξτε πίσω τους και πιάστε τις στο ραβδί.
  • Κρατήστε ένα χούλα χουπ και ζητήστε από τα παιδιά να φυσήξουν φυσαλίδες μέσα τους. αυτός που φυσά μέγιστες φυσαλίδες στο χούλα χουπ, κερδίζει!

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Ευγένεια εικόνας – KidPillar

Είναι ένα διασκεδαστικό πείραμα για παιδιά όλων των ηλικιών από το Kidpillar. Τα μικρότερα παιδιά θα απολαμβάνουν να το παρακολουθούν, ενώ τα μεγαλύτερα σας θα το κάνουν υπέροχα.

Πάρτε δύο διάφανα βάζα. Προσθέστε παγωμένο νερό σε ένα βάζο και ζεστό νερό σε ένα άλλο. Αφήστε το παιδί σας να ρίξει δύο-τρεις σταγόνες χρώματος φαγητού και στα δύο βάζα.

Καθώς το χρώμα ανακατεύεται στο νερό, φαίνεται να χορεύει. Μην ανακατεύετε! Παρατηρητής σε ποιο χρώμα βάζου χορεύει/αναμιγνύεται πιο γρήγορα.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Ελέγξτε αυτήν την ενδιαφέρουσα δραστηριότητα από το Cleartrip! Το βάψιμο με οδοντόβουρτσα είναι ίσως η πιο διασκεδαστική από όλες τις δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας, γιατί δεν απαιτεί πολλές δεξιότητες, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή δημιουργική διέξοδος. Θα δώσει στα μικρά σας την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να κάνουν χάος και ενδεχομένως να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα που θα λατρεύετε χρόνια από τώρα.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Μια φοβερή δραστηριότητα από την Cleartrip που είναι ασφαλής για τα μικροσκοπικά χέρια! Τα οργανικά χρώματα είναι ασφαλή και μη απειλητικά για το περιβάλλον, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια του παιδιού σας ή για τον πλανήτη Γη. Αντί να αναζητάτε τις αγορές για βιολογικά χρώματα, μετατρέψτε το σε μια ίδια δραστηριότητα. Η δημιουργία οργανικών χρωμάτων μπορεί να είναι μέρος της γιορτής, καθώς μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική και μια εξαιρετική δραστηριότητα σύνδεσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα σιταριού, άμλα, χέννα και άλλα φυσικά συστατικά για να φτιάξετε ασφαλή και φυσικά χρώματα για τις γιορτές.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Εικόνα Ευγενική προσφορά Ξεχασμένη μαμά

Αυτό είναι ένα εκπληκτικό πείραμα για παιδιά από το Orchid International School. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρώματα τροφίμων διαφορετικών χρωμάτων, χλωρίνη ρούχων και σταγονόμετρο. Ζητήστε από τα παιδιά σας να ανακατέψουν χρωστικές τροφίμων με νερό σε άλλα διαφανή ποτήρια. Πείτε τους να προσθέσουν χλωρίνη ρούχων με ένα σταγονόμετρο σε κάθε έγχρωμο διάλυμα και δείτε τι θα συμβεί. Ανάλογα με τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιήσει, μερικά θα ξεθωριάσουν πιο γρήγορα από τα άλλα. Για περισσότερη διασκέδαση, πρέπει να συνεχίσουν να προσθέτουν χλωρίνη μέχρι να εξαφανιστεί τελείως ένα από τα χρωματιστά νερά. Μάντεψε! Αν τους βοηθήσετε να εκτελέσουν τέτοιου είδους δραστηριότητες για παιδιά στο Χόλι, θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε την επιστήμη πίσω από τη χλωρίνη. Η χλωρίνη περιέχει οξειδωτικά, τα οποία αντιδρούν με μόρια χρώματος, με αποτέλεσμα να χάνουν το χρώμα τους. Γι‘ αυτό προσθέτουμε χλωρίνη σε λεκέδες και στίγματα. Έτσι λειτουργεί η χλωρίνη!

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Η πιο εκπληκτική δραστηριότητα στο Holi από το Orchid International School, ειδικά για παιδιά! Είναι το παιχνίδι νερού σε εξωτερικούς χώρους που κάνει ένα τέλειο διασκεδαστικό παιχνίδι Holi. Προσθέτοντας λίγα μαθηματικά, είναι ένα παιχνίδι μαθηματικών που θα λατρέψετε τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας. Αρκετά εύκολο στη ρύθμιση. το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μεγάλο ρηχό τηγάνι/πιάτο. Γεμίστε το με νερό και αφήστε τα παιδιά σας να καθίσουν γύρω του κυκλικά. Όλοι οι παίκτες ρίχνουν τα ζάρια εναλλάξ και ο τυχερός που θα φτάσει με ένα εξάρι θα χτυπήσει τα χέρια του/της στο πιάτο με το νερό, ρίχνοντας το νερό σε όλους! Ακούγεται διασκεδαστικό, σωστά; Στοιχηματίζουμε ότι είναι!

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Ένα παιχνίδι από την Times of India που θα ενθαρρύνει και θα επιμείνει στην εξοικονόμηση νερού! Πρέπει να δώσετε μια κούπα μπάνιου γεμάτη με χρωματιστό νερό στον παίκτη και ο παίκτης πρέπει να πηδήξει 6 φορές εκεί που στέκεται κρατώντας την κούπα γεμάτη με χρωματιστό νερό. Αυτός που αποφύγει επιτυχώς να χυθεί νερό ή το περισσότερο νερό που έχει μείνει στην κούπα κερδίζει το έπαθλο.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιάΕυγένεια εικόνας – Η περιστροφή του εκπαιδευτικού πάνω της

Εδώ είναι μια πιο συναρπαστική και αστεία δραστηριότητα από το „The educator‘ spin on it“ Είναι μια ειδική χειροτεχνία που θα μας βοηθούσε να θυμόμαστε όλη την πολύχρωμη διασκέδαση μας ακόμα και μετά το Holi. Μπορεί να γίνει σε λίγα μόνο λεπτά. Πάρτε ένα απλό μπλουζάκι, γράμματα αφρού και μπογιά για ύφασμα. Απλώς ζητήστε από το παιδί σας να βουτήξει τα γράμματά του στη μπογιά και μετά τοποθετήστε τα στο πουκάμισό του. Μόνο αυτό θα άρεσε στο παιδί σας.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα χρωματισμού για το μικρό σας από το Activity Village! Δώστε στα μικρά παιδιά λίγο χρόνο για να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας αυτές τις διασκεδαστικές σελίδες ζωγραφικής Holi από το Activity Village. Έχουν μια ποικιλία από διαφορετικές σελίδες, οπότε ελέγξτε τις όλες!

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Μια συναρπαστική ζωγραφική δραστηριότητα για τα παιδιά από το Love for Krafts! Πάρτε ένα άδειο καλαμάκι και μερικά μελάνια ταλαιπωρίας και τρελαθείτε να φυσάτε τη μπογιά παντού! Είναι σαν να παίζεις Holi, αλλά σε χαρτί! Δεδομένου ότι μπορείτε να το κόψετε και να το κολλήσετε σε ένα βασικό χαρτόνι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση του τακτοποιημένου.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Εάν δεν προτιμάτε το ακατάστατο παιχνίδι, τότε αυτή η ενδιαφέρουσα δραστηριότητα από την Kidpillar είναι για εσάς! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βαθύ πιάτο (δίσκος), μερικά γυάλινα μάρμαρα, μπογιά και ένα λευκό φύλλο χειροτεχνίας. Κολλήστε το φύλλο χειροτεχνίας στο κάτω μέρος του πιάτου χρησιμοποιώντας ταινία δύο όψεων. Στη συνέχεια, πάρτε τρία μάρμαρα και βουτήξτε τα σε βασικά χρώματα. Βάλτε τα χρωματιστά μάρμαρα στο χαρτί και αφήστε το παιδί σας να γείρει το πιάτο προς διάφορες κατευθύνσεις. Τα μάρμαρα θα κυλήσουν για να δημιουργήσουν όχι μόνο ένα εκπληκτικό μοτίβο αλλά και δευτερεύοντα χρώματα. Απλά απολαυστικό!

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Εδώ είναι μια πολύχρωμη ιδέα ρανγκόλι από τους γονείς! Τα Rangolis είναι παραδοσιακές τέχνες δαπέδου που δημιουργούνται με χρωματιστή άμμο και λουλούδια κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Πιάστε τις κιμωλίες σας και δημιουργήστε το δικό σας Rangoli στο δρόμο ή στα πεζοδρόμια.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Μια δημιουργική και πολύχρωμη δραστηριότητα για παιδιά από το Smile on! Κάντε αποτυπώματα χεριών σε ένα απλό φύλλο χαρτιού. Κόψτε για να δημιουργήσετε μια μοναδική τέχνη.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Μπορείτε να μάθετε στο παιδί σας για τη γιορτή των χρωμάτων διαβάζοντας αυτά τα βιβλία! Αυτή η ενδιαφέρουσα ιδέα είναι από το Playful Home Education. Όλα αυτά τα βιβλία είναι διαθέσιμα στο Amazon.

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Αυτό το παιχνίδι εξερεύνησης από το Indo Moral Tales σίγουρα θα ανάψει τη διάθεση του φεστιβάλ στα παιδιά σας! Γεμίστε δύο δοχεία με χρωματιστό νερό και ρίξτε μερικά μικρά αντικείμενα. Δέστε τα μάτια των παικτών και ζητήστε τους να βουτήξουν τα χέρια τους και να βγάλουν το αντικείμενο από το νερό. Όποιος το βρει και το πάρει πρώτος είναι ο νικητής και θα πάρει ένα δώρο έκπληξη!

20 ενδιαφέρουσες ιδέες παιχνιδιών Holi για παιδιά

Ακολουθεί μια σούπερ δροσερή δραστηριότητα από το Parenting Firstcry, για να κάνετε τα παιδιά σας πιο δημιουργικά και ενθουσιώδη! Κρεμάστε ένα απλό λευκό πανί (περίπου στο μέγεθος ενός σεντόνι) σε έναν ανοιχτό χώρο. Ζητήστε από τα παιδιά να τρελαθούν και να ρίξουν όλα τα χρώματα στο ύφασμα. Μπορούν να το διακοσμήσουν όπως θέλουν – να πιτσιλίσουν χρώματα, να σχεδιάσουν γκράφιτι, doodle, να αφήσουν το χέρι ή πατημασιές κ.λπ. Μόλις τελειώσουν όλοι, κρεμάστε μια πινακίδα που λέει «Happy Holi» πάνω από το ύφασμα και ο θάλαμος φωτογραφιών Holi είναι έτοιμος !

Γνωρίζετε ότι σε ορισμένα μέρη της Ινδίας, οι άνθρωποι παίζουν πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του Holi;  Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν τα παιδιά.

Τώρα που γνωρίζετε μερικές από τις καλύτερες ιδέες παιχνιδιών για παιδιά, ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί και να φτιάξετε το δικό σας! Απλώς φροντίστε να τα κάνετε κατάλληλα για την ηλικία τους, ώστε να είναι ασφαλές και ευχάριστο για όλες τις ηλικίες.

Γνωρίζετε ότι σε ορισμένα μέρη της Ινδίας, οι άνθρωποι παίζουν πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του Holi;  Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν τα παιδιά.

Αγοράστε Υγιεινή Θρεπτική Βρεφική, Νηπιοτροφή φτιαγμένη από τη δική μας Γιατρό Μαμά!

Ψώνισε τώρα!