Η Ομοσπονδία Άγριας Ζωής του Σασκάτσουαν θα προσφέρει πρόγραμμα Σαββατοκύριακου εξωτερικού χώρου για γυναίκες την άνοιξη • Υπαίθριος Καναδάς

Η Ομοσπονδία Άγριας Ζωής του Σασκάτσουαν θα προσφέρει πρόγραμμα Σαββατοκύριακου εξωτερικού χώρου για γυναίκες την άνοιξη • Υπαίθριος Καναδάς

März 10, 2022 0 Von admin

Για να συμβαδίσει με το αυξημένο ενδιαφέρον και τη ζήτηση από τους συμμετέχοντες, η Ομοσπονδία Άγριας Ζωής του Σασκάτσουαν προσθέτει μια ανοιξιάτικη έκδοση στο δημοφιλές πρόγραμμα Γυναικείων Υπαίθριων Σαββατοκύριακων μαζί με την παραδοσιακή φθινοπωρινή προσφορά. Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Hannin Creek Education Center στη λίμνη Candle, 90 λεπτά με το αυτοκίνητο βορειοανατολικά του Prince Albert. Το ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο για τις 27 έως τις 29 Μαΐου, ενώ το φθινοπωρινό θα πραγματοποιηθεί 23 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του SWF, Courtney Devins, στόχος του προγράμματος είναι να ενθαρρύνει γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα να επεκτείνουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στην ύπαιθρο. «Κάνουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως τοξοβολία, κανό, καγιάκ, αναγνώριση φυτών και ζώων, δεξιότητες με μαχαίρια και χτίσιμο φωτιάς», λέει. «Δίνουμε στις γυναίκες την ευκαιρία να μάθουν νέες δεξιότητες και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διάφορες δραστηριότητες στην άγρια ​​φύση για να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους».

Ο Devins λέει ότι η απόφαση να προστεθεί μια δεύτερη εκδήλωση ήρθε μετά από τα θετικά σχόλια από το φθινοπωρινό εργαστήριο του 2021. «Σχεδόν όλοι είπαν ότι θα έπρεπε να προσφέρουμε μια ανοιξιάτικη και φθινοπωρινή εκδήλωση», λέει, αποδίδοντας το αυξημένο ενδιαφέρον εν μέρει στα τελευταία δύο χρόνια περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία. «Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή και το να μην μπορούμε να ταξιδέψουμε, περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν σε εξωτερικούς χώρους».

Το πρόγραμμα Γυναικείων Υπαίθριων Σαββατοκύριακων του SWF έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα

Σημειώνοντας ότι τα εργαστήρια διευθύνονται κυρίως από ειδικές γυναίκες εκπαιδευτές, η Devins παρατηρεί ότι πολλές γυναίκες μαθαίνουν καλύτερα σε μια ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες. «Νομίζω ότι οι γυναίκες έχουν διαφορετικά στυλ μάθησης από τους άνδρες και το να τις διδάσκει γυναίκες τις κάνει να νιώθουν πιο δυνατές», λέει. «Για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν πεζοπορία ή κατασκήνωση μόνες τους ή με την οικογένειά τους, αυτή είναι μια πολύ ωραία στιγμή για να μπορέσουν να έρθουν και να μάθουν μερικές από αυτές τις δεξιότητες, ώστε να μπορούν να βγουν με αυτοπεποίθηση και να το κάνουν».

Και οι δύο εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου είναι ανοιχτές σε γυναίκες ηλικίας 19 ετών και άνω, με 30 θέσεις διαθέσιμες με σειρά προτεραιότητας. Η εγγραφή ανοίγει στα μέσα Φεβρουαρίου στον ιστότοπο του SWF και κλείνει την 1η Μαΐου. Το κόστος είναι 250 $ για τα μέλη του SWF και 275 $ για τα μη μέλη.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα και τις θέσεις του SWF στη διεύθυνση www.swf.sk.ca.